Arcápolás - Zeitgard

Hatékonyabb arcápolás, mint valaha

Minden bőrtípusra és minden igényre kialakított hatékony ápoló termékcsaládok. A ZEITGARD arcápoló termékcsalád a bőröregedés-csökkentő program utolsó lépése. Férfiaknak és nőknek, minden korosztály számára – támogató, hatásos ápolás. Ne bízd a szépséget a véletlenre, gondoskodj a hosszantartóan fiatalos bőrképről!

...

Értékes hatóanyagok a szépségedért

A ZEITGARD arcápoló termékcsalád értékes minőségű összetevőkön alapszik, melyek tovább optimalizálódnak és még jobb hatást fejtenek ki. Az arcápoló termékek emellett esszenciális aminosavakat is tartalmaznak. Ezek javítják a bőrsejtek nedvesség felvételét és előállítják az arcbőr ideális nedvesség háztartását. Ennek az innovatív hatóanyag kombinációnak köszönhetően a bőr sokkal élettel telibb.

Aminosavak – ajándékok a gyengéd bőrnek

 • Bőrvédelem támogatása
 • Rugalmasabb bőrszerkezet
 • A sejtfalak gyorsabb regenerálódása
 • Az arcbőr hatékony kisimulása

 • ZEITGARD Nanogold & Silk 30+

  Védelem az idő előtti bőröregedés ellen

  Az arany és a selyem nemcsak a minőséget garantálják, hanem az idő előtti bőröregedés hatékony eszközei is. Az arany gondoskodik a megfelelő UV-védelemről, a selyemproteinek pedig hozzájárulnak a bőrazonos kollagén mélyebb bőrrétegekbe jutásához. Összefoglalva: védi a bőrt a napsugarak okozta idő előtti bőröregedéstől és gyorsítja a bőrsejtek regenerálódását. A Nanogold & Silk termékcsalád hatóanyag komplexszel kényezteti a bőröd és bársonyosan puha bőrérzetet hagy maga után.

  ...

  ZEITGARD Beauty Diamonds 40+

  ...

  Tápláló, gyémántokon alapuló bőröregedés-csökkentő hatóanyag kombináció

  Néha a luxus az, amire az érett, igényes bőrnek szüksége van. A Beauty Diamonds a legmodernebb, gyémántokon alapuló hatóanyag kombináció tökéletes választás. Az arckrém exkluzív kényeztető textúrája a hatékony bőröregedés-csökkentő anyagokkal hatásos védelmet nyújt a külső környezeti hatásokkal szemben. Elősegíti a bőr feszességét, ami által a kontúrok kisimulnak. A nappali krém simulékony textúrájának köszönhetően különösen könnyen szívódik be a bőrbe és gondoskodik a ráncok látványos kisimításáról. Az éjszakai krém ideális az érett bőrre. Az éjszakai pihenés alatt a bőr zavartalanul dolgozik és csak a regenerálódásra koncentrál. Az értékes olajok és a speciális bőröregedés-csökkentő hatóanyagok támogatják az arcbőr kikapcsolódását és gondoskodnak a legkellemesebb kényeztetésről. A legjobb eredmények érdekében tartós használat javasolt.


  ZEITGARD PowerLift 20+

  Energiabomba nőknek és férfiaknak

  Energiabomba a bőrnek – akár napközben is. Ha az arcbőröd feszült és száraz a ZEITGARD PowerLift gyors és egyszerű megoldás az ápolására. A Reductine®, az alga kivonat és a különböző gyógynövények tökéletes kombinációja által ideálisan hidratálja a bőrt. A Powerlift tökéletes választás, ha több rugalmasságra és vitalitásra vágysz, valamint ideális bevezetés a ZEITGARD bőröregedés-csökkentő programba.

  ...

  ZEITGARD Platinum 20+

  ...

  Ideális ápolás a férfi bőrnek

  Az arcápolás már régóta nem csak női szokás. A férfi bőrnek is szüksége van a gondoskodásra. A Platinum receptúrája különösen a férfi bőr igényire lett kialakítva, mely által a bőr erősebbnek és vastagabbnak hat. A speciális krémformula gondoskodik az optimális hatóanyag ellátásról, gyorsan beszívódik, nedvességgel látja el a bőrt és hatékonyan ápol. Így minden férfi különösen ápolt lehet a mindennapokon is.


  ZEITGARD Serox 35+

  Hatékony arcápolás a mimikai ráncok ellen

  A ráncok a szem és az orr környékén, illetve a homlokon gyakran az aktív élet jelei. A ZEITGARD Serox termékekkel a ráncokat célzottan csökkentheted. Az Argireline®, Ameliox® és Hyaluronic Spheres® exkluzív, ideálisan összeállított hatóanyag kombinációja visszaadja bőröd rugalmasságát. A ráncok megjelenése jelentősen csökken.

  ...

  Termékeket megvásárolhatja a hbwebshop.hu webáruházunkban.!