Ránctanítás - zeitgard 2Egyedülálló speciális ápolás a bőröregedés ellen

Láthatóan szebb bőr gombnyomásra a ZEITGARD 2 bőröregedés-csökkentő készülékkel. A forradalmi készülék a hatékony bőröregedés-csökkentő termékek és az otthoni, professzionális arcápolás kombinációja. Napi 4 perc használat elegendő, hogy a bőr láthatóan fiatalosabbnak hasson és a ráncok csökkenjenek.

...

Professzionális technológia

A ZEITGARD 2 három, a bőrgyógyászatban jól bevált eljárási módot egységesít. Az első lépés a bőr meleg kezelése és a pórusok kinyitása. Így a hatóanyagok olyan mély bőrrétegekbe jutnak, ami egy normál krém esetében nem lehetséges. Majd a pórusok a hideg hatására bezáródnak. Így a felvitt termékek nem tudnak elszivárogni és belülről kifelé haladva fejtik ki jótékony hatásukat. A hideg/meleg kezelés hatása tovább fokozható a vibrációs funkcióval, mely a hatóanyagokat a bőr még mélyebb rétegeibe szállítja és itt optimalizálja a hatóanyag felvételt. Ez igazi energiabomba a bőr számára, egyenletesebbnek és fiatalosabbnak hat.

Különleges előnyök:

  • A bőröregedés-csökkentő termékek bezáródnak a bőr mélyébe és belülről kifelé haladva fejtik ki hatásukat
  • A vibráció hatására a bőrrétegek stimulálódnak, ezáltal a hatóanyagok még jobban felszívódnak
  • A bőrduzzanatok, mint a szem alatti karikák csökkennek, mivel a felhalmozott nedvességet elszállítják
  • A hideg/meleg kezelés és a vibráció kombinációja igazi energiabomba a bőrnek

ZEITGARD bőröregedés-csökkentő szemránc szérum

A szérum egy magas koncentrátumú arckrém. Az egyedülálló hatóanyag kombinációt különösen a szemkörnyék vékony bőrrétegeinek igényeire fejlesztettük ki. Könnyed állagának köszönhetően a szérum nagyon gyorsan beszívódik az érzékeny bőrbe és átnedvesíti a szemkörnyéket. A bőr újjáéled, visszanyeri rugalmasságát. A kisebb ráncok pedig láthatóan kisimulnak.

Különleges előnyök:

  • A ZEITGARD 2 ergonómiailag a szemkörnyék érzékeny bőréhez igazított. Így a szérum a lehető legjobban felszívódik.
...

ZEITGARD bőröregedés-csökkentő hidratáló krémzselé

...

A hidratáló krémzselé egy intenzíven ápoló bőröregedés-csökkentő termék, mely a bőröregedés első jelei ellen hat. Az idő előtti bőröregedés jelentős oka a hidratáló képesség csökkenése. A hidratáló krémzselé nedvességgel élénkíti fel a bőrt és feszesíti a kontúrokat. A bőrkép egyenletesebb, fiatalosabb és feszesebb, mint a kezelés előtt valaha.

ZEITGARD átalakító krémzselé

Az átalakító krémzselé különleges ápolást biztosít az érett bőr számára, feszesíti a kontúrokat az erősebb bőrfelületeken, mint a homlok és az orcák. A ráncok mélységének csökkenése által a bőrkép feszesebbnek hat. A bőrkép rugalmasabb, fiatalosabb és kipárnázott.

...

Használat

...

Vidd fel a kiválasztott bőröregedés-csökkentő terméket a megfelelő bőrfelületre. A krém hatóanyagait dolgozd be a bőrbe a készülék meleg és vibráló funkciójával. A könnyebb hatóanyag felvétel érdekében használd a hideg funkciót a pórusok bezárására, a vibráció segítségével pedig stimuláld a bőröd.

Látható eredmények:

  • Fiatalos bőr
  • A ráncok láthatóan csökkennek
  • A bőrkép ragyogóan hat

Hatékony intenzív ápolás

A legjobb eredményeket a ZEITGARD 2 készülék és a ZEITGARD bőröregedés-csökkentő termékek együttes használatával érheted el. Ezek külön bőrfelületenként kifejlesztett, hatékony receptúrájú termékek. Ideális nappali krémként a szérum nedvességgel látja el a szemkörnyék vékony bőrét. Mindkét ZEITGARD bőröregedés-csökkentő krémzselé ideális speciális ápolás a fiatal és érettebb bőrnek egyaránt. Ez tökéletes megoldás a ráncok, valamint a homlok és az orcák vastagabb bőrének kezelésére.

Termékeket megvásárolhatja a hbwebshop.hu webáruházunkban.