Csodamaszk - Zeitgard

Azonnali bőröregedés-csökkentés! Mindössze 20 perc alatt.

...

ÚJDONSÁG: ZEITGARD Serox csodamaszk

Azonnal látható és érezhető bőröregedés-csökkentő hatás. Mindössze 20 perc alatt.

  • Aktiválja a bőrt
  • Kisimítja és rugalmasabbá teszi a bőrt
  • Finomítja a bőrképet

12 óráig tartó hatás!*3 fázisos technológia - Az azonnali hatás titka

Bőraktiválás

A csalán kivonat már rögtön a maszk felvitele után serkenti a vérkeringést. Hűsítő, viszkető érzést fogsz tapasztalni. A bőröregedés-csökkentő hatóanyagok optimálisan szívódnak fel és fejtik ki hatásukat. A bőrkép frissebb és fiatalosabb lesz.

Sima, rugalmas bőr

Az ásványi anyagok a 20 perces hatóidő alatt azonnal láthatóan és érezhetőn rugalmasabbá varázsolják a bőrt. Az értékes protein-komplex pedig szabadjára engedi a hírvivőanyagokat, melyek az idegvégződéseket és az idegpályákat átmenetileg blokkolják. Így az izmok ellazulnak, a mimikai ráncok pedig kisimulnak. Simább és rugalmasabb bőrmegjelenés.

Mélyreható bőröregedés-csökkentő ápolás

Hyaluronsav, Q10 és értékes növényi kivonatok innovatív kombinációja ápolja mélyrehatóan a bőrt. Szebb, egyenletesebb bőrkép.

...


VÁÓ-hatás! - Azonnali. Hosszantartó.

...

Különleges esemény előtt állsz és szeretnél kimondottan jól kinézni? Használd a ZEITGARD Serox csodamaszkot hetente 1-2 alkalommal, amikor ragyogó bőrmegjelenésre vágysz.

Többet szeretnél? Hosszú távon fiatalos megjelenésre vágysz? Használd a ZEITGARD Serox regeneráló szérumot a mindennapi ápolás részeként!10-ből 9-en ajánlják a terméket!*

...
...
...
...


ZEITGARD bőröregedés-csökkentés

Teljes körű megoldás az időtlen szépségért

Az örök fiatalság és szépség már régóta sok ember álma. A ZEITGARD bőröregedés-csökkentő program segít megállítani az időt és megőrizni az arcbőr fiatalságát. A készüléket kifejezetten professzionális otthoni használatra fejlesztettük ki. Bízz az innovatív technológiában, melyet eddig csak a szépségszalonokból ismerhettél. A három egyszerű lépéssel hosszantartó eredményeket érhetsz el. Az első lépés a pórustisztítás az arctisztító készülékkel, mely felkészíti a bőrt a további gondoskodásra. A bőröregedés-csökkentő készülék csökkenti a ráncokat és stimulálja a mélyebb bőrrétegeket. Mindezt érezhető azonnali eredményekkel. Az utolsó lépés a bőrtípushoz igazított, gazdagon tápláló ápolás, mely hozzájárul a bőr regenerálódásához és friss, fiatalos megjelenést biztosít. Ne várj sokáig, állítsd meg az időt most! A ZEITGARDDAL a szépséged is kezedbe veszed.Arctisztító készülék

A tudatos bőröregedés-csökkentés a gyengéd tisztítással és a hatékonysággal kezdődik.

Több infó

Bőröregedés csökkentő készülék

A hideg/meleg kezelés kisimítja a ráncokat és felkészíti a bőrt a további ápolásra.

Több infó

Arcápoló termékcsalád

Az egyedülálló termékek behatolnak a felkészített bőrrétegekbe és tökéletesen fejtik ki hatásukat.

Több infó

Termékeket megvásárolhatja a hbwebshop.hu webáruházunkban.